Σχολή Προχωρημένων

Σχολαστικότερη ενασχόληση με όλα τα θέματα που αφορούν το σκάφος. Τα περισσότερα μαθήματα θα γίνουν σε διήμερα. Είναι απόλυτη ανάγκη η εμπειρία διαβίωσης στο σκάφος σε συνδυασμό με την μελέτη των επιμέρους στοιχείων που αποτελούν το εργαλείο αυτό που χειριζόμαστε Π.χ αρχές λειτουργίας πετρελαιοκινητήρα,ηλεκτρικά,συστήματα,ηλεκτρονικά βοηθήματα,αντλίες, και βασικές γνώσεις για αναγκαίες μικροεπισκευές.
Το καλοκαίρι η σχολή κάνει εβδομαδιαία τμήματα, όπου οι μαθητές ασχολούνται ολοκληρωτικά με το σκάφος. Διακοπές και σχολείο!
Η σχολή συμμετέχει παραδοσιακά σε αγλωνες με πλήρωμα μαθητές παλαιούς και νέους.
Γνωρίζοντας άριστα την αγορά  ενοικίασης σκαφών, δίνεται η δυνατότητα σε μαθητές που θα θελήσουν να ενοικιάσουν σκάφος να προτείνουμε σε χαμηλές τιμές αυτά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις προσδοκίες τους,προσφέροντάς τους συγχρόνως υποστήριξη που πιθανόν να χρειαστούν.

Υπευθυνος

Αβραμίδης Βασίλης

Τηλεφωνο

κιν. 6974420648

Πρόγραμμα Μαθημάτων

Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt nibh pulvinar a. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Donec velit neque, auctor sit amet aliquam vel, ullamcorper sit amet ligula. Pellentesque in ipsum id orci porta dapibus. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Mauris bla

School

About

elEL